Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon någonstans


Bittert

Bittert tittar hon ut genom fönstret
ser par var helst hon ser
och den jävla våren
då allt är en sån glädje hos andra

Bittert ser hon sig runt i sitt hem
Där ensamheten är som störst
dom dagar då hon velat ha någon hos sig.
sorgen har för längesedan stelnat i kramp

orörlig i sina känslor
Bara bitterhet
dom jävla grannarna som har grillfest
utan att bjuda in henne

Nej tänker hon, livet är för jävligt
Ett dåligt skämt från Guds sida
Om hon bara kunde slippa värken i bröstet
Där hjärtat för längesedan slutat leva

Det är alltför längesedan med något alls
inga tårar, inget skratt
hon sover ensam
ännu en natt.




Fri vers av yta
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-21 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta