Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek till föräldern


Att veta att du finns

Att veta att du finns
Finns där för mig
i glada dagar som blå
Det finns inget bättre
Det finns inget mer tacksamt
Att känna att du bryr dig
och få en kram
Det betyder allt
Att få skratta med dig
Och dela glädje
Det finns inget bättre
Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth