Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svåra vägen till kärlek


Kärlekens dalar

So many feelings
so much heartbreak
so many racing heartbeats
disappointment
hope
sadness
joy
leading to
I don't know
maybe something great
maybe nothing at all
All I know is, it's love
Reciprocated or unrequited




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth