Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt


Ta min hand

Vi tittar upp mot stjärnorna som glittrar stillsamt över natthimlen
Snön täcker marken och lyses upp av gatulyktorna runt ängen
skimrande täcken av snöflingor som virvlar runt sporadiskt
och det är bara du och jag
Våra andedräkter möts i sakta harmoni
och våra känslor är ett
där din hand knyts i min
och hjärtana slår i takt

Jag känner hur värmen av glädje stiger inombords
det är så här livet ska vara
och jag ser ditt leende och jag skrattar tillbaka
Vi är två, vi är ett
tillsammans med varandra
två lyskällor i nattmörkret
som värmer upp kylan
och gläds åt samvaron två själar kan ha
när dem passar ihop och kärleken gryr





Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 476 gånger
Publicerad 2011-01-08 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth