Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet våren

tanken på en vår
- själva idén -
är redan här

rotad

snöfallet kan inte
få den att ge vika
om det så snöar en evighet

Jag ser snön
men vet våren




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-21 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vad bra,jag ser snön men vet våren....
2011-03-20

    Madeleine Ågren (Maduska)
Utanför fönstret har jag snö ...
2010-04-22

  anits VIP
Vackert, det är vår, men vintern
försöker hålla sig kvar
2010-04-22

  Monika A Mirsch VIP
du fångade även min grumliga tanke i flytande ord
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)