Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland infinner sig känslan att de roller man lever efter är inte ens egna. Man tror sig vara rollsinnehavare men!!!!


scenen

Livet scenen
Leva,
Komedin,Draman
Människan statisten.
Vem
Protagonisten
Vem
Regisören.



La scena

La vita il palcoscenico
il vivere
La commedia, il dramma
L´uomo lo statista.
Chi
il Protagonista
Chi
il Regista.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-04-22 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP