Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande fackla!

Sverige fädernesland hallå!
Du tar våra ihopskramlade skatter
så vi känner oss slagna blir både gula och blå
du tar ju allt, drar in på allt, du här drar så kallt!

Snart blir det väl skatt, på sång och skratt
och med bara ord kan du göra dag till natt
det är så man undrar hur det är fatt
är du riktigt klok eller är du en tok
som har fått fnatt...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-22 09:42



Bookmark and Share


  aol
gillas håller med, bra skrift
2010-04-26

  Michaela Dutius
En fråga i poetisk dräkt
är de som leder med dåren släkt
2010-04-24

    ej medlem längre
En fantastisk text!!!

Det är precis så här jag upplever det ...



Hälsn. Ann
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt