Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 centimeter kom det...


Snöns grepp III

Just när du trodde vintern var slut
och sipporna börjat titta ut

Då kommer den som en tjuv om natten
- en nederbörd som borde vara vatten

Men icke så, vita pinan har kommit åter
ett faktum som alla begråter

Och busken som snön i månader har plågat
den tycker nog som vi, att måttet nu är rågat




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-22 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm, det ser lite grått ut här med ... hoppas det inte är på väg häråt! Vi har rätt mycket barmark nu, och vill behålla den.

Jag tycker som busken - måttet är rågat! :)
2010-04-22

    ej medlem längre
Att landet är avlångt visar din text med stor tydlighet. Gäster som stannar för länge blir man trött på.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP