Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Bibbi tackar, lyssnar på gamla skivor o fyller i hålen som fattas med jämna mellanrum ja den där var ganska ovanlig likaså en som hette nåt om Nybroviken hade jag inte hört sedan barnsben


Brev i Cornelis Anda

~*~

Jag hade 22 mails idag trodde jag blivit spammad av nåt fån
men det var bara Bibbi som läst ikapp Milton
jag skrattade jag för det var så skönt
att slippa med järnek bliva som lidande Jesus krönt

vissa är elaka offentligt men snälla privat
andra är snälla offentligt men privat rent elak
ja, vissa är snälla offentligt andra privat
vissa är elaka offentligt och privat samma sak

nu beblandar jag mig enbart med de som är snälla i allt

och inte de som ser på livet alltför kallt

(i Cornelis anda)

;)


melodi: Cornelis - De Fattiga Riddarnas Ballad

(se texten innan)

L Patrik WJ 22/04/10




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-22 17:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du gör mig verkligen glad.

Jag är dessutom en stor beundrare av Cornelius liksom min älskade man Tore var.

Varmt tack!
2010-04-22

  L Patrik W Johansson VIP
Ja, här är en sen version från 1986

http://www.youtube.com/watch?v=24kWN0hd6OE

Be well,
LPatrikWJ

2010-04-22

    ej medlem längre
Härlig text i Cornelis Anda!

Den där om Nybroviken, var det "Visa vid Nybroviken?"

"Hej min sköna skåda Nybroviken ... !"


Hälsn. Ann
2010-04-22

  Anders Perols
Gillar. Snyggt komponerad låttext.
2010-04-22

  L Patrik W Johansson VIP
Jag var med i sällskapet några år kring 2003, kanske igen, den här hör ihop med ingressen och texten innan

=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
När brev från
C kommer en
tillhanda ja när
de landa har de
en tecknad figur
by his hand sure
så de en når...
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP