Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga stunden


den kan inte bli vackrare

en dag utan dig är ändlös

två dagar blir en tid utan slut

omätbart vacker tycks mig den tredje dagen vara

fyra dagar  blir till en underbar evighet

fem dagar en omätbar oändlighet

en väntan som finns även när jag ser dig

en längtan även när mina sinnen smeker dig

en kärlek större än evinnerligheten

min andedräkt strör guldstoft över din sammetshud

genom solstrimman drillar fåglar först lågt

sedan starkare som om de ville säga

fånga stunden den är en gåva till er just er

och den  kan inte bli vackrare

inte bli vackrare.............













papessa 100423

 




Fri vers av papessa
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-22 21:11



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Kärleken strömmar här så varm och sinnlig och mjuk och vacker att man bara smälter ..älskar ditt enastående språk papessan!!!
applåder underbart!!
2010-04-23

  Anna*
Underbar text som andas kärlek från första till sista raden. ☺
2010-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker snarare att det är stort när man upplever gemenskapen med någon som så intensiv att tillvaron förefaller tidlös.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan