Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska sina barn


Var aldrig rädd för natten

Älskade ungar ser ni månljuset
som strilar genom molnen
det lyser upp er väg
genom mörkret på natten

Var aldrig rädd för
den svarta natten
Jag tar ner månen
för att lysa åt er

Ni kan vila i skenet
och i trygg förvissning
att jag alltid älskar er.
Att natten bara varar en stund.




Fri vers av yta
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-23 05:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert förmedlad känsla av kärlek. =)
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta