Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När MAN tar ut sina trasiga verktyg


När MAN tar ut sina trasiga verktyg
”reklamationer från Norge”
Och det är mycket
Så vill man inte hålla på med ”tull”
Man ”tullar” på lagen
Då Norge inte är med i EU
Och verktygen kommer från Kina och Indien mest

Så man kör helt enkelt med en ”FÖRBIL”
Mot gränsen
INNAN man kommer med ”Reklamationsbilen”
För att undvika tullen
Troligen har man lärt sej av
Mer ”proffsiga smugglare”

Kriminellt visst
Men så länge de inte blir tagna
Av vare sej Norska eller Svenska tullen
Så fortsätter den med sin
”Ärliga fasad”
Mitt i sitt kriminella hantverk….

Det är lite roligt med dessa fasader
Påklistrade med t ex en religiös ”grund”
Eller moralisk
Men under finns den ruttna
”stommen” av samma skrot och korn
som de flesta av oss har
eller rentav…. Sämre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-06-17 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO