Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar, i bön...




Känselkropp

hakar hackor

i tunnheten

mellan seende

och särhet

 

där finns händer

och en stol

och mina knän

mot varats flor

 

känselkropp

tar min käril

vad är ord?

vad tar ord?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-23 10:10



Bookmark and Share


  aol
gillar dina funderingar, mvh aol.
2010-04-25

  Michaela Dutius
Underfundig och vacker
2010-04-24

  anits VIP
Vackra fina funderingar
tänkvärda
2010-04-23

    ej medlem längre
Det finns alltid spänst och spänning mellan orden i dina texter..
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö