Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Bleach deluxe 25th anniversary edition (med extra konsertmaterial)




Aforism: SUB POP

***

Var bara på rätt plats vid rätt tillfälle då de signade Nirvana;

från rockens största band till rockens största skämt

med Flight of the Conchords;



bägge två skivbolagets platina artister

det äkta och det ironiska

skaffa Bleach 25 års edition istället

 

LPWJ 22/04/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-23 22:57



Bookmark and Share


  Anders Perols
Ett stort fan av Nirvana bugar.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP