Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så


Det är så
Det känns så
Längtan är en underdrift

Blir de inte kväll snart
Inte snart nog
Om dagen blir kväll
Fasen

Nä de går inte
Jag måste
Nu
NU
MÅSTE NU

Vi kan göra om det ikväll
Kärlek morgon
Middag
Och kväll

Förälskelsens gymnastik
Oj va hungrig man bli sen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-06-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO