Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskposten är skickad!

Där havet sig vågar runt ditt hus
och dagens sol hettar till sitt ljus
i glittret jag ser
din båt och du ler
och du ror med ett forsande brus

I Landskrona vi möttes en gång
vid småvågors poetiska sång
när böljan med dig så lekte
och med din blick du mig gott smekte
och din bild bet sig fast i min själ
jag älskade dig redan då så väl
med skälvande sinne jag minns, jag minns
där inne, du finns, du finns!

Nu havet är stilla runt ditt hus
och dagens sol har släckt mitt ljus
dig jag inte ser
inte ens din båt mer
och det hörs inget forsande sus

I Landskrona vi möttes en gång
vid småvågors poetiska sång
när böljan med dig så lekte
och med din blick du mig gott smekte
och din bild bet sig fast i min själ
jag älskade dig redan då så väl
med skälvande minne jag ropar, jag ropar
du kom, i tusen knopar...





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-24 09:41



Bookmark and Share


  aol
så underbart längtande vackert
2010-04-29

  Michaela Dutius
vacker och skir kärlekspoesi
2010-04-24

  thyra
Detta är vacker poesi! Fint!
2010-04-24

  En strimma av guld
Så fint skrivet.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt