Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på lyckliga slut

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~

livet är ingen saga


ingen regisserad film


med manuskript


men jag tror ändå


på lyckliga slut

~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-04-24 17:26



Bookmark and Share


  Carina Larsson
Åh vad hoppfullt! Härlig text som gläder och stärker. TACK!!
2010-04-27

  elinmaria
vi delar den tanken. (:
2010-04-24

    ej medlem längre
Det tror jag med!
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det finns en instruktionsbok. Och det slut som skildras i den är lyckligt, även om det föregås av apokalyps.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP