Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten saga månne..


stjärnan

En enda stjärna
lyste så starkt
den nattsvarta
himmelen upp

följde flickan
lyste upp hennes
väg
från ingenstansland
någonstans.....

den strålar så klar
och värmer lätt
hennes stelfrusna
kropp börjar
långsamt tina

det hopplösa bytes
till nyvaket hopp
och hon finner
innan natten tar slut

en hand som passar
i hennes så fint
en trygghet som
följer i mörkret

när det åter dagas
och hon tror det
försvunnit
så strålar hans ögon
av den kärlek de
funnit

tack vare stjärnan
som lyste upp
vägen

strålande vacker
och klar....




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 126 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-24 18:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En saga i all sin prakt
2010-04-25

    Niklas H
o så bra D. vilken vacker saga(?)
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire