" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Människan är en berättelse" (Clarence Crafoord)




Läslusta

 

du är en unik berättelse
berätta dig
jag vill njuta dig
till sista skiljetecknet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-24 20:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så sant! Det finns inget som är så spännande som människor!
2010-04-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint om det unika unikum
2010-04-25

  Måna N. Berger
Larz har rätt, varje människa har en unik historia. Så jag lade till det ordet.
2010-04-24

  Ingela Svenson VIP
Ja, så är det, alla människopr är sin historia som är en berättelse!
2010-04-24

    ej medlem längre
Bra skrivet.
Det är sant att varje liv är en berättelse, och som av en händelse finns min egen snart i tryck: http://www.litenupplaga.se/594 :o)

2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Vi bär alla på en unik historia.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger