Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus april

 

träden står så ljusa i april
björkens vita näver
aspens silverkrona
varje bladknopp sprängade av lust
dricker himmelsljuset
- våren till




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-24 20:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!
2010-04-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
mycket vacker vårdikt
2010-04-25

  Ingela Svenson VIP
Ja så vi har längtat till denna årstid!
2010-04-24

    ej medlem längre
Härligt!
2010-04-24

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert skaldat.
2010-04-24

  Myself
ja,hurra!
2010-04-24

  Larz Gustafsson VIP
En fin och sprudlande hyllning till våren.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger