Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vet inte varför men formateringen blir inte alls som jag vill


Lycka

Vi låg stilla
bara andades

Tätt ihop

Kände dina minsta rörelser

Viskade i ditt öra
mjuka ord

Jag älskar dig

Du tog ett djupt andetag
dina läppar formades

Till lycka




Fri vers av Redwine
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-09 12:55



Bookmark and Share


  sofiavishet
vackert...
2006-05-25

  Smultris
Underbart skrivet om hur hennes läppar formades till lycka :)
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine