Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmäl alltid

"Apropå en rätt känd melodi
och en anslagstavla"

Anmäl alltid
Om ert barn dööööttt
Till försäkringskassan
För er egen skuuuullllll




(apropå de som vårdar sitt barn, de blir utan
sjukpenning, dan efter döden, d v s om
deras barn nu dör…. Vilket en del gör)

(och det ska de göra dan efter
det har ”kammarrätten” slagit fast)

ANNARS får man skylla sej själv

Vaddå sorg, för en unge? Nene inte när det gäller
FÖRJÄVLINGSKASSAN och dess naziliknande regler….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 18:32



Bookmark and Share


  Anna Nyman
FINNS INGA ORD FÖR HUR DOM BEHANDLAR FOLK
Måtte man aldrig hamn i deras näste...
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO