Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Margot i Götet





Margot i Götet
Uppklädd med höga stövlar
Klackar som stiletter
Slimmad jumper
Och kort kjol
Och lite bakom flötet
Så kom de då några grabbar
Och sa lite spydigt åt henne
”är du sugen på en karl”

Hon fnyste nåt att hon såg ingen
”men du kan få känna” garvade han
och böjde sej ner med handen mot hennes sköte
Väl där fick han först ett slag på fingrarna
Och sen ett försök till dagsedel
Men hon hann inte för han ryckte undan snabbt
Så slaget var i luften

Men inom sej så log hon
För hon visste att dragkraften fanns kvar
Den där som drar åt sej män
Likt en magnet på järnfilspån
Bekräftades….
Bekräftelse behov….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-05-21 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO