Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns villiga brudar


De finns villiga brudar
Billiga brudar
Prilliga brudar
Aprilliga brudar
Killiga brudar
Samt nån även med epitet
Snilliga brudar

Frågan är vilka som är värst?
Och vilka som är bäst
Vilka som är pest
Och vilka man ska ta med på fest…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO