Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miss för stånd, miss förstånd, missförstånd...


Vänner varar tills vänskap inflameras


Man försöker se det som
En tillfällighet
När de som får orden
Inte förstår dem

De har sina dogmer
Sina egna slutsatser av sånt
De tror sej begripa
De ser inte skogen för bara träd

De ser inte meningen
För de vill inte se den
De dömer efter sina egna fördomar
Och fördömer andras

Många gånger så skiter man i det
De flesta faktiskt
Men ibland
Ibland
Så blir man ledsen över att de inte förstår….
Eller ens frågar
”vad menar du”?

och vännen vänder en ryggen
utan att ha ett skäl
bara en tro på att meningen
var… en annan….
Vännan varade tills vänskapen blev inflammerad
Roligt så länge det varar, sa bakterien….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 18:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Precis så är det ibland, men då var nog inte vännen en så riktig vän, bra!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO