Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrationen

Du, tysta inte mina ljud
för allt du fångar
i dina händer
mina ord blir inte dina
på så sätt

Du, skydda allt det sköra i min hud
från deras naglar
och våldet
mina ord skapar
när de sväljs

Som tankar skapar
när de tänks

Som citat
när de förvrängs

Som tiden
när den tappas

Som tålamodet
när det tar slut igen




Fri vers av Linneau
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 00:08



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Det här är alldeles strålande bra!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Linneau