Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

Det där knasiga tramset
ditt aplika svängande med armarna
mina till en början omedvetna miner

och så våra blickar som möts

det befriande skrattet efter insikten
det kan inte finnas några fånigare
än du och jag tillsammans

 




Fri vers (Fri form) av Anna H
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 08:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Leka ska man aldrig sluta göra. :) Fint skrivet om er relation. :)
2011-04-09

  Rachel Roth
befriande och enkelt låter det!
2010-12-05

  enkel
Najs, really...
2010-10-08

    ej medlem längre
Att kunna fåna sig tillsammans .. är verkligen ngt vi behöver.. leka.. vara barnsliga.. så skönt! Din text är som en liten videosnutt .. men i ord
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H