Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgon skräck.


Från det glömda

Så kom skräcken upp
som en otäck demon
steg den upp från det glömda

Med kniven i handen
jagade den mig
tidigt på morgonen

Till jag resolut
tog och synade den
för att slutligen

kasta ut den ur min kropp
och somna om
som ett mycket trött barn.




Fri vers av yta
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta