Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta´t som ni vill, inget sätt är fel.




Det blev inte så soligt som vi trodde

 

kornig blåst piskar barnets nariga kind
Frostmofjället i våra hjärtan
inte helt fjärran




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-25 16:30



Bookmark and Share


  aol
grep så tag i mig,
2010-04-26

  Larz Gustafsson VIP
"Barnen från Strömsbrohemmet"

Folkhemmet är ju snart ett minne blott.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger