Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sabel&Limerick&jag

Att skriva utan ord är inte lätt
men Christne Sabel hon kom med
något som liknade en fabel, hon skrev:
Flaggtoppsknopp i lingonskog!

En kvinna ifrån Lingonskog
hennes blomknopp aldrig höll den dog
hon fattade då mod
flaggtoppsknopp fick lingonblod
den knoppen andra med hästlängd slog

Mr Limerick han skrev också ett brev till mig:
Västkustvårbäcksporlande!

En herr Limerick från Västkust
han har för limerickandet lust
vårbäcksporlande
skriver han sorlande:
Jag tror att ur bäck jag tar mer must!

Varsågoda Christine Sabel och Herr Limerick
det som jag inte trodde gick
det gick att limericka
på orden ni skicka
tur att ni hade
just dessa i
er ficka...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-25 17:27



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ha ha ha du sköna kvinna, bra att vi kunne hjälpa dig!
2010-04-25

  limerick
Endast några ord och se
du fixa genast härlig dikt
som får oss alla här att le
Ewa det är dig just likt
du ordkonstnär ett, tu, tre!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt