Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte har facit i hand...

Gör det du brinner för lidelsen och
lusten fullt ut! Om det inte ger några
stora pengar så vad då? Du har ju
i alla fall haft roligt hela tiden!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-25 19:30



Bookmark and Share


  thyra
Om du tänker på vårt diktande här, då njuter jag hela tiden :)
2010-04-25

  En strimma av guld
Ett bokmärke för mig då denna säger det jag just nu är i. Att ha roligt ger livet tillbaka.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt