Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värsta fiende

Nu är du här igen.

Det var väl själva fan...


Jag vill inte ha med dig att göra!
Du gör mig bara förvirrad
rädd, ledsen


Bläääääääääää!!


Och du tillåter mig aldrig att känna någonting,
du bara antar
skapar scenarion!

alltid det värsta..

Fattar du inte att du tar kål på mig?!


Jag orkar inte mer
Jag vill slå ihjäl dig
köra över dig med en lastbil fylld med tegelstenar
hoppa på dig
bara få dig att
försvinna

För du fattar inte hur
du får mig att må



och hade du inte varit min hjärna


hade jag gjort det





Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-25 20:02



Bookmark and Share


  C.D.A.H
MYCKET BRA. Du gör den personlig och går in på djupet med en effektiv upptrappning. bravo!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon