Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min åsikt om jantelagen


Jantelagen

Det var en jävla jantelag
att man inte ska få vara bättre än nån annan
Är man bättre så är man
Är man sämre vadå då
Det spelar väl ingen roll vad man är
Alla har styrkor, alla har svagheter
Den största styrkan ligger i potentialen
potentialen att veta, det här kan jag
det här vill jag, och inte behöva bry sig
om vad en av jantelagens mobb vill säga
Människan är värd så mycket mer än så




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 20:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla kan inte vara bra på allt men alla är bra på något.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Azaleth