Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter

En yngre kopia

av mig själv

som troligtvis

kommer att

upprepa misstagen

men ändå överleva

och gå vidare.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-27 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter visdom
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans