Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del sanning, en del fantasi ,är ett par av ingredienserna i denna saga...och resten av receptet är hemligt..only for my love to be continued...


Åtrå och honung

i fullmånens sken
i den mörka natt
kommer Nord i sin
kappa och svarta hatt

sitt hår har han fäst
i en svans därbak
han lunkar så fram
i sakteliga mak

så möter han plötsligt
en flicka så grann
hon strålar med blicken
när de ser på varann

"du kan behöva nåt sött
i dig" mumlar hon vågat
"ja någon som dig"
tänker han ,innan hon frågar

om han vill smaka en sked
av hennes hemgjorda honung
skulle han vilja följa med
in till hennes våning!?

svaret låter sig inte dröja
och strax har de nått hennes hem
men deras hunger växer sig vildare
när hon girigt rör vid hans lem

honungen är glömd
när hon sliter av hatten
och kärlekens rytm
hörs sen hela natten

när hon vaknar nästa morgon
finns inga spår kvar
av denne mystiska men
ack så härliga karl

bara doften av åtrå
och en öppnad burk honung
är det som återstår
i hennes ekande våning...







Fri vers av firefire
Läst 157 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-25 22:39



Bookmark and Share


  Emme VIP
Den här vännen... Den här GILLAR jag =)
2010-05-01

  Nina Nightwish VIP
Ååå, vilken härligt underbar text, applåd!
2010-05-01

  Anders Perols
Vackert rimmat
2010-04-26

    ej medlem längre
wow!
2010-04-25

  Suzy med punkterna
Oj vilken kärlekssaga....tjusigt donnan
2010-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Vore jag tjej skulle jag aldrig acceptera en "man" med hästsvans. Men det är jag det.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire