Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom har svenskaundervisning mina barn :)  hade jag också.. en gång i tiden. bästa ämnet öht




det SKA vara så här

FÖR NÄR JAG SKRIVER SKRIVER JAG

just ENDAST SKRIVER

 

tänka på hur det ser ut kan andra göra

mig skulle det störa

att tänka

SPECIELLT PÅ HUR ANDRA TAR DET

när det SKA vara STORT

störande stort

 

för att S T Ö R A och endast

naturligtvis

endast för att

 

S

T

Ö

R

A

 

läsaröra allt vad man för mår

javisst är det därför jag skriver

 

naturligtvis

jag har ett så fattigt liv att jag itne har annat för mig än att störa okända med

 

VERSALSKRIVA
sneda stycken
osammanhängande text
avhuggna trådar
STAVFEL och oförståeliga uttryck

stycke-

 

 

 

 

mellanrum och andra mycket krävande åtgärder

 

(LÄS DET FINSTILTA: läs versalerna endast om du vill bli störd. läs allt om du anser dig hantera andra skrivares olika stilar utan att ta illa vid dig. men var uppmärksam på VERSALER utan täckning. dom kan vara farliga för ovana läsare med tunna dumhinnor när dom verkar i de större frekvenserna av känsloområden så som äkta, öppet och självuttömmande. Tips: gå en skrivarkurs och lär dig friflödesskrift för att komma ut ur garderoben och lära dig störas.. sorry: S T Ö R A S.)

 

beröras av en dikt

vem vill ha sån sketen kultur

 

ÅTER TILL VERKLIGHETEN

Nu stundar ånyo en period av

tysssssssstnad

för att kunna låta sig störas av verklighetens

stora bokstäver

VÅR NORMALA INTAGANDEGRAD AV DET DÄR SOM KALLAS

 

l i v

 

berörande liv
om man verkligen önskar
leva STORT & FRITT

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-26 00:41



Bookmark and Share


  Thurizas
APPLÅD! *HEHE* med stora bokstäver;) Skitbra rent ut sagt!!!!
2010-04-26

  Anders Nordlander VIP
Jaha det var ord och inga visor...
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri