Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kan minsann...

Nu klär sig våren i sin nya dräkt
utan att den sitt konto har spräckt
och den kommer bara så där direkt

Inte behöver den väljas ut
inte heller provas ut
vårens dräkt bara slår ut
och dessutom den allt annat slår ut

Fin och så grann i all sin prakt
tänk om man hade en sådan makt
att ståta i nytt utan ett enda öre på det lagt







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-26 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!


Moder Jord byter utseende fyra gånger per år ...
behöver aldrig bekymra sig om sitt utseende.


Hälsn. Ann
2010-04-26

    ej medlem längre
Ja, den struntar nog helt i vad vårmodet säger :) Naturlig skönhet finns det ingenting som slår.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt