Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uppdrag?




Frilansens klagan

 

att skriva en text
att skicka en flaskpost över öppet hav
att kasta in ett meddelande i ett svart hål
att kommunicera med tomheten
att vara ensam aktör för en nedsläckt salong
att..
hallå?
någon där?
inte ens ekot svarar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-26 15:59



Bookmark and Share


  aol
starkt, kändes i märgen,
2010-04-26

  Monika A Mirsch VIP
håller med Carola: du har fantasi i dubbel bemärkelse: dit och tillbaka; hit och till mig
2010-04-26

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=vLFF2P8fInI

2010-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Brist på respons är ett veritabelt gissel.
2010-04-26

  © anakreon VIP
Frilansskribentens situation har jag upplevt i mer än tjugo års förhoppning, förtvivlan och förtjusning. Kör hårt! Ge aldrig upp!
Skriv, kvinna, skriv!
Calle
2010-04-26

  Carola Zettergren
Mm.. det gäller att ha fantasi , i dubbel bemärkelse!:)
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger