Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig tänkt på anorexi förut - En liten seger

.

Tar en mentalbild
av det spegeln uppvisar

Försöker acceptera,
försöker se
- men nej

Jag plockar genast fram
mitt virtuella photoshop
och fullständigt redigerar sönder
bilden
till oigenkännlighet
- först då tillåts jag
acceptera

först då
kan jag medvetet sudda bort
(o)verklighets bilden
av mig
som jag ser
som den verkliga

och först då
kan jag medvetet
lätta trycket på kaloriräknandet,
andas ut
och smått le
åt att medvetandet,
den dagen,
vunnit en liten seger




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 21:10



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Jag ryser med.
Du är ofantligt duktig.
2010-04-28

  Carina Larsson
Jag ryser, otroligt starkt.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna