Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Tvärstopp!)




Reaktion

 

nej
nej det är omöjligt
jag kan inte

står vid en mur
återvändsgränd
klarar inte det här
jag mår illa

allt säger nej
ropar nej
nej




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-26 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då skulle jag följa den inre rösten tills den ropar ja igen.
2010-04-27

  aol
stack so fan, så ienkännande, bra skrift
2010-04-26

  Carola Zettergren
USCH och fy, det har man upplevt för många gånger..välfångat!
2010-04-26

    Going for heaven
Gripande, vackert!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger