Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att överleva när någon sårar


Arsenik

Jag glömmer dig inte
du brännmärkte mig
gav mig arsenik

Som gåva innan du gick
innan du försvann
ur mitt liv

Så du stannar kvar
i minnet av en som
lämnade mig i smärta

Men jag kan resa mig
jag faller inte med dig
och jag överlever arsenik




Fri vers av yta
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta