Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar




Träd och frö

Trädens tomhet

är också vägens tomhet

fjärilsfärd

bär evighetens namn

 

en ask av frön

är jag och jorden

min del

av en menings mening




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-27 08:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina tänkvärda rader
som berör, mycket
2010-04-27

  Michaela Dutius
"en ask av frön är jag" - så är det - och så underbart fint du utrycker det.
2010-04-27

  walborg
Perspektiv - varmt tack!
2010-04-27

  ULJO
Fin och en aning finurlig poesi.
2010-04-27

  aol
mycket bra skaldat särskilt sista versen gjode intryck på mig
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö