Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att pinna på!

Livet är, som Plocke Pinn
sök i högen och då finn
Lyckan Din!

Men akta dig för att riva
säkrast är att vackert kliva
chans då stor att få ihop en driva!

Men där finns mången fälla
för en man, som för en liten fjälla
då gäller det att kursen väl ställa!

Mycket faller ner, över och under
hela tiden är det otroligt rörliga stunder
mest har man att göra med att undvika en blunder!

Och ju säkrare man känner sig i draget
och tror att man fått till det bästa taget
då rörs ett pinn, som ingenting och
man har förlorat slaget!











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-27 09:39



Bookmark and Share


  aol
vackert sant
2010-04-28

  En strimma av guld
Ett spel i all enkelhet men dock så svårt att vinna då raset är nära vid minsta vindpust.

Roligt skrivet.
2010-04-28

  ULJO
Det är svårt att spela plockepinn, det är alltid något ivägen. Så är det också i livet, det är inte en dans på rosor. Bra diktat.
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt