Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plog

Jag rider ut
din skugga
och hoppas att
den inte lämnar spår.
Isande kall,
en plog i min jord
om du såg.
Tyst och stilla
rider ut,
börjar om,
igen.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-11-09 17:07



Bookmark and Share


    Agnieszka
väldigt vacker dikt, liknelserna är helt underbara. kan inte låta bli att rysa en aning... (jag är så trött i huvudet så jag är inte världens bästa kritiker just nu)
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp