Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flik


Försiktigt
försöker han
att lossa en flik.
En flik
eller en remsa.
Men var
är början?
Slutar det någonsin rulla?

Jag har gömt den
i min armhåla
och aldrig
kommer han tänka på
att söka där.

Jag gömde det där
för vinden.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 714 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp