Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den oreflekterade vardagen


Döden


Som om döden
inte fanns.
Dricker kaffe
och väntar
på nästa buss
som om det var
det enda.
Som om döden
inte fanns.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 775 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:31



Bookmark and Share


  stannar kvar
Ingen död och inget liv, ett slags mittemellan utan skarpa hörn och färger, ett liv i incognito, under antaget namn=)
2006-03-08

  * Ammi *
Ja men inte kan man tänka på döden jämt?
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp