Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skopa


Vitt
Mot det röda
Ingen smakar

Rälsen går sakta
Inget att
Relatera till

Som när du
saltar torsken
Och lägger på
En skopa mull

Hjälp
Till välbefinnande

Det går så
Segt dethär




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-03-06 22:39



Bookmark and Share


  stannar kvar
Som vanligt med dina alster så behöver den flera läsningar innan den sätter sig till rätta. Men när den gör det blir den riktigt bra. Frustrerande stillastående. Men jag hade valt "inget smakar" i tredje raden istället =)
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp