Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skönt att vara ensam

Letar lite efter spår här
-så skönt att vara ensam.
Söker efter något personligt som glömts kvar
-så skönt att vara själv.
Ingen doft, inte ens en begagnad t-shirt
-så skönt att vara ensam.
En kondom i mitt smyckeskrin inget att hurra för
-så skönt att vara själv.
En gammal tandkrämstub på mitt badrumsskåp
-så skönt att vara ensam.
Inget fysiskt kvar här alls
-så skönt att vara själv.
Bara minnet av en skäggprydd haka på kudden bredvid
-så skönt att vara ensam.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 709 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 21:34



Bookmark and Share


  Poison Ivy
riktigt riktigt bra!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp