Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgård

En man jag inte känner
går obevakat runt
i min trädgård.
En man jag inte känner
följer stigarna och
hittar bänkarna.
En man jag inte känner
hanterar
de sällsynta små späda
plantorna.
En man jag inte känner
gör sina egna stigar
tvärs över
min gräsmatta.
Järngrindarna annars låsta
nu vidöppna
för en man jag inte känner.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 695 gånger
Publicerad 2007-05-17 22:31



Bookmark and Share


  Aleph Omega
Fjärde gången jag läste den så drabbade den mig. Försöker följa den lilla rysningen för att dechifrera vad jag känner. Precis lagom subtil ton av negativa känslor bakom det vackra gröna...
2007-11-18

    Agnieszka
jag är inte här ofta. men jag kikar in. älskar ditt skrivande.
2007-08-27

  stannar kvar
Så välsmakande enkel. Om Stina Nordenstam hade varit paositiv hade hon kanske skrivit så här. Intresant.
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp