Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övning

Öppna portaler.
Smeka
deras karmar.
Sticka in
en hand
och krama
stämmningen.
Kondenserad
andlighet.
En möjlighet
alltid närvarande.




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 629 gånger
Publicerad 2007-05-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp